top of page
HOLD DIT EVENT HOS OS

Vi elsker fester og mærkedage, faktisk så meget at vi ser frem til at fejre dem med vores gæster. 

Her er nogle af de ting vi er bedst til men hvis du har en helt anden idé, så lad os afvikle den sammen.

Ølsmagning

Vores populære smagsbrædder med 4 forskellige øl er altid en sikker vinder. som vært kan du enten selv vælge hvilke dele af øluniverset i skal dykke ned i, eller du kan lade dine gæster sammensætte individuelt med hjælp fra vores bartendere. Vi reserverer meget gerne et bord til jer. 

Til selskaber på 15 personer eller derover kan vi tilbyde at en af vores entusiastiske bartendere fortæller om øllet imens dine gæster smager løs. 

Reservér via mail på bar@skumhelsingor.dk

Cocktailkursus

Konceptet er at værten vælger 3 varianter af cocktails som gæsterne skal lære at lave med hjælp fra en af vores dygtige bartendere. Bartenderen forklarer undervejs og der vil helt sikkert også indgå fun facts og små tillærte fifs. 

Arrangementet kræver et deltagerantal på min. 5 pax og maks. 15. 

For at kunne skabe de bedste rammer omkring arrangementet er det vigtigt for os at i reserverer det i god tid. 

kontakt os via mail på bar@skumhelsingor.dk, så skaber vi sammen en rigtig god aften for jer.

En aften i byen

Vi har selvfølgelig altid plads til et selskab som blot vil besøge Skum og have et sted at sidde. Dog reserverer vi ikke borde torsdag, fredag eller lørdag efter kl. 22:00 for selskaber under 30 personer. Er i 30 personer eller flere, kan vi helt sikkert lukke et hjørne af til i kommer.

Derudover kan vi imødekomme næsten alt, så giv os prej enten over mail, facebook eller telefon så finder den helt rette løsning.

bottom of page